Workshops & korte trainingen

Naast het volgen van de wekelijkse yogalessen, bieden workshops een uitstekende mogelijkheid om in een andere omgeving, los van de dagelijkse bezigheden, andere ervaringen op te doen en het leven in een ander perspectief te zien.

De locaties, zowel in Nederland als in het buitenland, zijn gekozen voor de rust en de mogelijkheid die ze bieden buiten in de natuur te zijn.

Ik verzorg ook yogalessen in het kader van trainingen georganiseerd door derden.

De workshops:

Channeling Cursus
Healing Opleiding - Alchemic Healing
Energetische Meditatie
Workshops met Tareth
Mantra Yoga en Harmonics: Helende Klanken


Channeling Cursus

Iedereen is een spiritueel kanaal. Deze cursus helpt je om je kanaal te ontwikkelen tot z’n hoogste niveau. Je zult leren om het spirituele kanaal van de chakra’s te ontwikkelen, de frequentie van de subtiele lichamen te verhogen en een verbinding te leggen met je Hogere Spirituele Zelf.
Hoewel leiding ontvangen van spirituele gidsen en begeleiders misschien het meest bekende aspect van Channeling is, laat deze cursus  je vooral oefenen in het aanboren en channelen van je eigen intuïtieve kennis en wijsheid.
Meditatie, invocaties en inwijding worden gebruikt in de opleiding maar het grootste deel van de cursus zal bestaan uit praktische oefeningen om je kanaal fijn te leren afstemmen. Dit spirituele werk is voor  je persoonlijke ontwikkeling  en zal jouw vermogen om anderen te helpen versterken.

Deze cursus in ontwikkeld door Tareth, een Engelse Meester van Alchemie en aloude Wijsheid .
De eerste avond van de cursus wordt door hem gegeven. De andere 3 avonden door Susanna.

Deel 1
Tijdens de cursus leer je:
Een heilige ruimte te maken
om veilig en betrouwbaar te channelen;
Neurale netwerken te  creëren om je intuïtie te laten groeien;
Aarde-wijsheid te channelen van de ziel van de planeet;
Helende energie te channelen.

Deel 2
is ook open voor mensen die ervaring hebben met meditatie en/of channeling en niet aan deel 1 hebben meegedaan.
In dit tweede gedeelte van de Channeling cursus zal de nadruk liggen op het oefenen in het ontwikkelenvan jouw spiritueel kanaal, met voldoende brede capaciteit om in elke situatie te kunnen werken.  We zullen ons vooral richten op:
Gidsen in de geestenwereld (Spirit Guides)
Het channelen van het Bewustzijn van tijd
H
et beoefenen van verschillende technieken om boodschappen van de Engelengeesten (Angelic Minds) te channelen.
Verdere thema’s die later aan bod komen zijn werken met de chakra's en het channelen van helende energie en kleuren – archetypes – de wijsheid van de Aarde – de Lichtwezens – Symbolen – Meesters (Thoth, Jezus, Boeddha…) – de Oudsten of Aartsengelen – Engelen van de tijd.
Je zult ook mantra’s leren die nooit opgeschreven werden en je toegang verlenen tot hogere energieën en channelen terwijl je gemanifesteerde klanken hoort.

Kosten: € 160,- per deel
Betaling: minimaal 2 weken vooraf het bedrag van  € 160 ,-
op rekening NL14INGB0003099112 t.n.v. Raja Yoga Rotterdam
o.v.v. Channeling Cursus deel 1 of deel 2
Locatie workshops: Rotterdam-Schiebroek
Informatie: Susanna Willis 010 4226036
Aanmelding:per email

terug naar boven^

Opleiding Alchemic Healing in Rotterdam

"There is a wisdom written into the fabric of the mind. It has been hidden. Alchemy is the teaching that releases it.” Tareth

Alchemie is de kracht van transformatie. Bij de meer filosofische en spirituele discipline van de (innerlijke) alchemie gaat het om de zoektocht naar onze innerlijke kern. Zo ontdekken we dat er altijd een potentie voor (nieuwe) mogelijkheden schuil gaat achter fysieke en mentale blokkades. Alchemic Healing is een helingmethode. Het bijzondere is dat je hierbij jezelf of anderen heelt in verbinding met zes van de negen (Aarts)Engelen of Ouderen, die de aarde sinds haar ontstaan begeleiden. Deze Engelenheling is door de Bron rechtstreeks aan Tareth doorgegeven en is één van de zuiverste verbindingen met de oude wijsheid van Alchemie.
Door deze oeroude alchemistische wijsheid praktisch toe te passen in je leven is Alchemic Healing bovendien een Inwijdingsweg, die je spirituele groei behoorlijk kan versnellen. Alchemic Healing verbindt je met je zielsessentie, zodat die meer in je dagelijkse leven doorwerkt.
Tijdens deze driedaagse opleiding worden met behulp van oefeningen, meditaties, muziek en vooral initiaties de wijsheid en scheppingskracht, die in ieders ziel aanwezig zijn, losgemaakt.

Uitgebreide informatie wordt op verzoek toegezonden.


Kosten: € 250,- per deel
.  Inclusief koffie/thee /lunch en CD met Mantras behorend bij  het cursusmateriaal:  “Helingtechnieken”.
Deel 1 en 2 worden door Susanna gegeven.
Deel 3 wordt door Tareth gegeven
Locatie workshop: Rotterdam-Schiebroek
Informatie: Susanna Willis 010 4226036
Aanmelding: per email of via aanmeldingsformulier

terug naar boven^
Energetische Meditatie (EM)
Wat is het?
Energetische meditatie, meditatie in actie, is een nuchtere methode van zelfonderzoek geworteld in de Chinese en Indiase wijsgerige tradities. De Chinese Taoïsten ontrafelden de geheimen van energie; het Boeddhisme uit India is de leer van het bewustzijn. Energetische Meditatie combineert het beste van beide tradities.

Wat onderzoek je?
Door de eigen lichaamsenergieën en het bewustzijn te onderzoeken en te beïnvloeden, wint je dagelijkse bestaan aan kwaliteit. In de cursus wordt onderzocht wat er zich in je hoofd afspeelt (denkprocessen, gedachtenpatronen) en wat er zich in je lichaam afspeelt (energetische processen, waaronder emoties). Deze processen lijken vanzelf te gaan, alsof ze je overkomen. De training is gericht op het heroveren van de bewuste controle.

Cursusopbouw
De gehele cursus bestaat uit drie delen van twee dagen per deel. Je kunt kiezen om één deel te volgen of alle drie.

Ieder cursusdeel bestaat uit vier dagdelen van logisch op elkaar aansluitende blokken. Elk blok bestaat uit een theoretische onderbouwing, gevolgd door een aantal gerichte oefeningen die zowel binnen als buiten uitgevoerd kunnen worden. Wij beginnen en eindigen ieder dagdeel met een gezamenlijk meditatie.

De grondleggers van Energetische Meditatie zijn Ton van Gelder en Danny Vishnudatt.

Deze cursus wordt aanbevolen als verdieping voor cursisten die het eerste jaar van de Basisopleiding hebben gevolgd. De praktijk van Samadhi, zoals uitgelegd in de Sutras van Patanjali, wordt in de cursus verwerkt.

Datum: zodra er een nieuwe data zijn, zullen zij hier bekend gemaakt worden
Plaats: nog te bepalen
Kosten: per deel € 250,00 (= twee dagen)
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier
Betaling: contant ter plaatse of op rekening NL14INGB0003099112 t.n.v. Raja Yoga Rotterdam, o.v.v. Cursus E.M.
Inbegrepen bij de cursus zijn relevante kopieën en het boek van Ton van Gelder 'Energetische Meditatie', evenals koffie/thee en lunch.

terug naar boven^


Tareth

Een buitengewoon persoon, leraar en healer is de Engelsman Tareth, schrijver van de boeken ‘De stem van de Bron’ en ‘Alchemy & the Grail’.

Tareth is een Meester van Alchemie en aloude Wijsheid. Tijdens een healing met hem worden emotionele en fysieke blokkades opgeheven en wordt het oorspronkelijke punt van heelheid in jezelf aangesproken.
Hij is in de loop der jaren wereldwijd bekend geworden om zijn indrukwekkende kwaliteiten als healer. Regelmatig stroomt daarbij etherische olie uit zijn handen. In het verleden produceerde hij al spontaan kristallen en poeder; sinds 2007 ook geluid uit stenen en kristallen.
Diverse academische instellingen in Engeland hebben wetenschappelijk onderzoek naar zijn energieën en manifestaties verricht.
Tareth draagt met/in zijn healings en werk liefde en wijsheid uit. Het doel van zijn werk is Bron-energie te verbinden met de zielsessentie en oerwijsheid die alle mensen in zich hebben. Door de barrières voor spirituele ontwikkeling los te laten, kom je opnieuw in contact met je kern, met je bewuste vermogen tot creëren en met het tot uitdrukking brengen van de hoogste potenties in jezelf.

Alle informatie kun je vinden op de www.tareth.nl

terug naar boven^Mantra Yoga en Harmonics: Helende Klanken

Alles in het universum resoneert. Trilling in de vorm van adem, klank en zang wordt door mystici in Oost en West al eeuwen gebruikt voor genezing en om, voorbij het denken, de diepste essentie van de ziel aan te boren.

 

Vooral de Mantra, van oorsprong een heilig woord en/of klankcombinatie, dringt door de herhaling, diep in het bewustzijn door en resulteert in een gevoel van stilte en eenheid.

 

Patrick Torre is meer dan 25 jaar gefascineerd door de mogelijkheden van de stem. Jarenlang heeft hij het gebruik van Mantra en klank in diverse godsdienstige en geestelijke tradities onderzocht en ervaring opgedaan met verschillende yoga leerstellingen over geluid. Zijn tweejarige Yogaopleiding: de Yoga van Klank is in 2007 in Frankrijk gestart.

 

terug naar boven^